Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 oktober 2011

Zoomability planerar nyemission

Zoomability planerar nyemission


Företaget Zoomability har tillsatt en ny vd, Björn Larsson, och planerar nu för tillväxt. Överst på agendan är en nyemission.


Fakta:

Zoomability AB utvecklar och säljer terränggående, eldrivna enmansfordon under varumärket [zoomcamp].

Björn är idag VD på Create Business Incubator Mälardalen AB där Zoomability varit ett av portföljbolagen. Björn har många års erfarenhet från säljledande befattningar inom såväl stora och etablerade företag som start-up bolag.

- Vi ser Björn som den optimala ledaren för att ta Zoomcamp ut på marknaden och ser hans erfarenheter inom affärsutveckling och försäljning som nyckelkompetenser för att bygga ett lönsamt bolag med tillväxt ambitioner, säger Jörgen Springfeldt styrelseordförande i Zoomability.

- Jag har följt Zoomabilitys utveckling på nära håll och här finns en såväl bärande affärsidé och en uppsättning unika tekniska patent men framförallt finns det en mycket stark affärsagenda som ligger i linje med globala trender, säger Björn Larsson.

-Tillsammans med de två grundarna kommer jag driva bolaget mycket offensivt och vi avser att omedelbart göra en nyemission för att med hjälp av externt riskkapital klara den satsningen, fortsätter Björn.

- För mig och Mikael som under flera år jobbat med utvecklingen av den terränggående, eldrivna fyrhjulingen som nu ska lanseras är detta en drömrekrytering. Nu får vi verkligen den energi och kompetens som behövs för att ta bolaget till nästa nivå, säger Karri Zanderléhn grundare av Zoomability.

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss