Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

28 september 2019

ZignSec har en plattform för omedelbar ID-kontroll, i hela världen

ZignSec har en plattform för omedelbar ID-kontroll, i hela världen


ZignSec är ett regtech-bolag verksamt på marknaden för digitala ID-verifieringslösningar som just nu gör en nyemission inför sin notering på First North.


ZignSec är verksamt på marknaden för digitala ID-verifieringslösningar. ZignSec erbjuder en plattform med digitala ID-verifieringslösningar till bolag som verkar inom både reglerade och oreglerade miljöer med behov av att kunna verifiera sina kunder digitalt i realtid. Genom en enskild API-integration till bolagets plattform får kunden tillgång till ett globalt urval av digitala ID-verifieringslösningar på den globala marknaden.

ZignSec gör just nu en nyemission på 35,3 Mkr med sista teckningsdagen den 7 oktober och noterar sig sedan på First North den 21 oktober. I nedanstående video ger VD Jonas Ingelström en presentation av bolaget på Småbolagsjakten.

 

Läs även: Investeringar, identifiering, spel och esport mot notering

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Rederiet Gotlandsbolaget noterat på First North

Rederiet Gotlandsbolaget noterat på First North

Gotlandsbolaget har sin bas på Gotland och har varit ett rederi sedan 1865. Företaget trafikerar även andra sträckor på Östersjön, samt driver hotellverksamhet och investerar i sjöfartens omställning och nya tekniker. Bolaget har nu noterats på First North och i samband med detta gjordes denna intervju med vd Håkan Johansson.

Följ oss