Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

19 juni 2017

Umida Group har medvind

Umida Group har medvind


Umida Group har skrivit avtal som sträcker sig över fem år och estimeras leda till en nettoomsättning på 100 miljoner kronor. Kommer nå lönsamhet och positivt kassaflöde från fjärde kvartalet.


I förra veckan meddelade Umida Goup som är noterat på Aktietorget att de skrivit avtal med Conaxess Trade som sträcker sig över 5 år och estimeras leda till en nettoomsättning på 100 Mkr under perioden. Conaxess får med avtalet sälja och marknadsföra Umidas produktsortiment för varumärkena Blomberg (matlagningsvin, vinäger och oljor) och Monte Flor till storkök i Sverige. Utöver detta kommer Conaxess Trade enligt avtalet även sälja och marknadsföra Vinfabrikens alkoholfria glöggsortiment mot dagligvaruhandeln, men där volymer för avtalsperioden ännu inte är specificerade.

Umida har minskat sina kostnader och samtidigt skrivit flera nya avtal, detta har lett fram till att företaget under förra veckan även meddelade att de kommer att nå lönsamhet och positivt kassaflöde från fjärde kvartalet.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Cary Group

IPO-intervju med vd för Cary Group

Cary Group noterades idag på börsen. Intervju med vd Anders Jensen några timmar efter klockringningen. Cary Group reparerar och byter bilglas. Bolaget finns i Sverige, Storbritannien, Norge och Danmark. Bolaget använder ett antal olika namn, bland annat Ryds Bilglas.

Följ oss