Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

27 juni 2022

Två noteringar och ett listbyte i närtid

Två noteringar och ett listbyte i närtid


Arcede Pharma och Hoi Publishing ska notera sin aktier i närtid. Paynova (Sileon) flyttar sin notering till First North.


Arcede Pharma - Respiratorius har knoppat av sitt projekt inom KOL. Den 29 juni börjar aktierna att handlas på Spotlight.

Paynova - Bolaget har varit noterat i ett par årtionden. Från början var man en kopia av Paypal och sedan har man under åren svängt åt lite olika håll, nu satsar man på att bli en variant på Klarna. Företaget har precis tagit in 70 Mkr i en nyemission och håller på att byta namn till Sileon. Är idag noterat på NGM-börsen men flyttar den 29 juni till First North.

Hoi Publishing - Ett bokförlag med flera olika specialiserade verksamheter i sin grupp. Intresset för noteringserbjudandet var begränsat och 78 personer deltog. Börjar handlas på NGM Nordic SME den 8 juli. Affärsvärlden rekommenderade att man avstår.


Läs även: Tre kommande noteringar under 2022 och en som är uppskjuten

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Fastpartner har byggt upp likviditet

Fastpartner har byggt upp likviditet

Fastpartners VD Sven Olof Johansson berättar att man har byggt upp likviditet för att kunna ta hand om alla sina obligationsförfall under de kommande tre åren.

Följ oss