Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

10 februari 2019

Två köpvärda aktier - Rejlers och Eolus Vind

Två köpvärda aktier - Rejlers och Eolus Vind


I veckans utgåva av tidningen Börsveckan har åtta olika företags aktier analyserats och två av dem får en köprekommendation, Rejlers och Eolus Vind.


Rejlers får en köprekommendation. "Teknikkonsulten visade på en stark lönsamhetsutveckling under fjolårets sista kvartal när bokslutet lades fram förra veckan. Vi tror att detta är starten på en trevlig resa med nye vd Viktor Svensson i förarsätet."

Eolus Vind får en köprekommendation. "Med en stor orderstock och en hög efterfrågan på vindkraftverk de kommande åren ser utsikterna bättre ut än på länge för Eolus. Värderingen lockar till köp."

Ericsson, Bulten, Gränges och MSAB får rekommendationen avvakta.

Bygghemma får en säljrekommendation. "Onlinehandlarna ser en hög tillväxt för tillfället och detta gäller även Bygghemma. Tyvärr räcker det inte hela vägen fram. Undvik aktien."

Footway får en säljrekommendation. "...värderas väldigt högt både i absoluta såväl som relativa termer. Vi förstår inte riktigt varför och ser en nedsida härifrån."

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Noteringskandidaten Phoenix BioPower presenterar verksamheten

Noteringskandidaten Phoenix BioPower presenterar verksamheten

Henrik Båge, vd för Phoenix BioPower, presenterar biokraftbolagets verksamhet i samband med en nyemission. En notering av aktierna finns i bolagets planer.

Följ oss