Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

12 juni 2017

Tre noteringar i närtid och tre på sikt

Tre noteringar i närtid och tre på sikt


6 företag som ska notera sina aktier är Essity, Trianon, Bonesupport, Hembad, Liv Diagnostics och Raytelligence.


Essity - Den 15 juni börjar SCA-avknoppningen att handlas på börsen, inkluderar SCAs tidigare affärsområden Personliga hygienprodukter och Mjukpapper.

Trianon - Ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag i Malmö. Bolaget grundades 1973 och har framförallt sedan 2006 haft en stark tillväxt i fastighetsvärde, genom egen förvaltning, utveckling och förvärv. Den 21 juni noteras företaget på First North och inför det säljs aktier för 575 Mkr.

Bonesupport - Utvecklar och marknadsför Cerament, ett injicerbart benfyllnadsmaterial som appliceras under lokalbedövning och absorberas av kroppen samtidigt som det stimulerar bentillväxt. Ska notera sig på börsen innan finansmarknadens sommaruppehåll så räkna med att ett erbjudande presenteras vilken dag som helst.

Hembad - Gör allt inom våtrumsrenoveringar, rivning, uppbyggnad, installation av tätskikt, montering av matta eller kakel, el, VVS, asbesttest, måleri etc. Bolaget kan bli aktuellt för en notering på sikt. Det är det noterade företaget Abelco Investment Group som köper ut Hembad från sitt dotterbolag JVM Group (Mockfjärdshus).

Liv Diagnostics - Bedriver forskning och utveckling kring CellRACE, en helt ny typ av produkt som direkt kan mäta tumörcellers spridningsförmåga och förutse om tumörceller kommer sprida sig i kroppen och bilda metastaser. Ska noteras under fjärde kvartalet nästa år.

Raytelligence - Erbjuder en sensor och en tjänst för att monitorera bl a hjärtslag, kroppsposition och rörelse. Riktar sig till hälsovårdssektorn, men ser även stor potential inom industriella applikationer. Ska noteras under fjärde kvartalet nästa år.


Läs även: Råvaror, ehandel och life science ska notera sig

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss