Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 juli 2022

Tre företrädesemissioner under sommaren

Tre företrädesemissioner under sommaren


Tre företag som gör företrädesemission under sommaren är ZignSec, Irras och Scout Gaming Group.


ZignSec - Tillhandahåller en SaaS-plattform med digitala realtidslösningar för kundkännedom och ID-verifiering med global räckvidd. Gör nu en företrädesemission på 59,2 Mkr med möjlig överteckning på 20 Mkr, till 3,50 kr per aktie. Teckningsperiod är 7-21 juli.

Irras - Utformar, utvecklar och kommersialiserar produkter för neurointensivvård. Noterat på Nasdaq Stockholm. En företrädesemission på 214,6 Mkr till 30 öre per aktie ska göras, där pre-money-värderingen är 23,8 Mkr. Teckningsperiod 9-23 augusti.

Scout Gaming Group - Driver och tillhandahåller en plattform för fantasy sports. Det har inte varit någon lätt resa för Scout Gaming Group och nu gör man någon form av nystart. En företrädesemission på 100 Mkr ska göras till ett pris per aktie på 50 öre, vilket ger en pre-money-värdering på 10 Mkr. Exakt teckningsperiod har inte meddelats ännu, bara att den ska ske under sommaren.


Läs även: Två omvända förvärv, en SPAC-notering och en direktnotering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Rederiet Gotlandsbolaget noterat på First North

Rederiet Gotlandsbolaget noterat på First North

Gotlandsbolaget har sin bas på Gotland och har varit ett rederi sedan 1865. Företaget trafikerar även andra sträckor på Östersjön, samt driver hotellverksamhet och investerar i sjöfartens omställning och nya tekniker. Bolaget har nu noterats på First North och i samband med detta gjordes denna intervju med vd Håkan Johansson.

Följ oss