Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 mars 2018

Tre företag som ska notera sina aktier i närtid

Tre företag som ska notera sina aktier i närtid


Tre företag som ska notera sina aktier i närtid är Fluicell, Green Landscaping och Bygghemma.


Fluicell - Ett life science-företag som säljer och utvecklar instrument för bioprinting, läkemedelscreening och farmakologi. Bolaget ska notera sig och inför det ta in 32,7 Mkr i en nyemission.

Green Landscaping - En leverantör av tjänster inom den svenska marknaden för skötsel av utemiljöer. Gör en nyemission på 75 Mkr och ägare säljer befintliga aktier för 300 Mkr inför en notering på First North den 23 mars. FSN Capital III är huvudägare.

Bygghemma - En av Nordens ledande internetbutiker inom gör-det-själv-sektorn. För två år sedan pratades det om en notering, men då bytte bolaget i stället ägare när Nordstjernan sålde till FSN Capital. Nu verkar dock en notering vara nära, DI skriver att den kan ske redan i början av april, och en värdering kring 7 miljarder kronor nämns.


Läs även: Sensorer, spel, solenergi, medicinsk behandling och magasinapp mot notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Ziccum inför notering

Ziccum inför notering

Intervju med Fredrik Sjövall och Göran Conradson på Ziccum, ett företag som står inför en notering av sina aktier på Spotlight. Ziccum utvecklar och kommersialiserar det patenterade och unika instrumentet för spraytorkning, LaminarPace. LaminarPace är ett innovativt och patenterat, CE-märkt instrument för torkning av små mängder läkemedelssubstanser med mycket låga förluster. Torr form är önskvärt i de allra flesta läkemedelsprojekten då det ökar stabiliteten, förlänger hållbarhet och förenklar vid logistik och transporter.

Följ oss