Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 mars 2018

Tre företag som ska notera sina aktier i närtid

Tre företag som ska notera sina aktier i närtid


Tre företag som ska notera sina aktier i närtid är Fluicell, Green Landscaping och Bygghemma.


Fluicell - Ett life science-företag som säljer och utvecklar instrument för bioprinting, läkemedelscreening och farmakologi. Bolaget ska notera sig och inför det ta in 32,7 Mkr i en nyemission.

Green Landscaping - En leverantör av tjänster inom den svenska marknaden för skötsel av utemiljöer. Gör en nyemission på 75 Mkr och ägare säljer befintliga aktier för 300 Mkr inför en notering på First North den 23 mars. FSN Capital III är huvudägare.

Bygghemma - En av Nordens ledande internetbutiker inom gör-det-själv-sektorn. För två år sedan pratades det om en notering, men då bytte bolaget i stället ägare när Nordstjernan sålde till FSN Capital. Nu verkar dock en notering vara nära, DI skriver att den kan ske redan i början av april, och en värdering kring 7 miljarder kronor nämns.


Läs även: Sensorer, spel, solenergi, medicinsk behandling och magasinapp mot notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Flexion Mobile - Intervju med vd efter notering

Flexion Mobile - Intervju med vd efter notering

Intervju med Jens Lauritzson, vd för Flexion Mobile efter att bolaget noterats på First North. Flexion erbjuder en global distributionsplattform för mobilspel utvecklade för Android. Utvecklare och förläggare kan nå hela världens android-app-butiker via en enda kanal, utan att behöva integrera och hantera varje enskild kanal i världen.

Följ oss