Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

23 april 2018

Tre aktuella nyemissioner

Tre aktuella nyemissioner


Tre företag som just nu är aktuella med nyemission är NeuroVive Pharmaceutical, Gapwaves och Bodyflight.


NeuroVive Pharmaceutical - Företaget är noterat på Stockholmsbörsen och står inför ett mycket händelserikt år med flera av sina läkemedelskandidater. Gör just nu en emission på 78,5 Mkr till 2 kr per aktie. Tecknas i units om fyra aktier, där man även får en vederlagsfri teckningsoption på köpet. Aktien stängde i fredags på 2,27 kr, dvs 27 öre högre än priset i emissionen. Sista teckningsdag är den 24 april.

Gapwaves - Har utvecklat och erbjuder en patenterad platt antenn för trådlös kommunikation mellan basstationer och kommande 5G-mobilnätverk. Gör en nyemission på 183 Mkr till 17 kr per aktie. Går att teckna mellan 23 april och 8 maj.

Bodyflight - Driver anläggningar för bodyflight eller inomhusfallskärmshoppning (indoor skydiving), både för fritidsnöje och träning. Noteras på Aktietorget den 24 maj och gör inför det en nyemission på 21 Mkr. Sista teckningsdag är 25 april.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Adverty - intervju inför notering

Adverty - intervju inför notering

Intervju med Niklas Bakos, vd för Adverty som utvecklar och erbjuder en annonsplattform för annonsering i VR, AR och 3d-mobilspel. Bolaget står inför en notering av sina aktier på First North.

Följ oss