Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

29 april 2015

Träffa noteringskandidaterna i Göteborg den 5 maj

Träffa noteringskandidaterna i Göteborg den 5 maj


Den 5 maj går Sedermeradagen i Göteborg av stapeln för första gången och det är en stor skara intressanta företag som presenterar sig. Omkring hälften av företagen står inför en notering.


Dörrarna öppnas på Clarion Hotel Post klockan 07:30 för frukost och mingel och sedan presenterar sig de olika företagen fram till 17:20, då det är dags för börsbar. Dessa bolag deltar på dagen:

Corline Biomedical - Utvecklar och marknadsför produkter som minskar bortstötning och ökar inväxt av transplanterade organ och celler. Noterar sig på First North den 3 juni.

Idogen - Utvecklar läkemedel mot autoimmuna sjukdomar. Noterar sig på AktieTorget den 12 juni.

Cantargia - Fokuserat på att utveckla nya behandlingar av cancer. Noterade sig på First North den 17 mars.

Alteco Medical - Har utvecklat en unik extrakorporeal produkt – LPS Adsorber för användning inom sepsisområdet. Noterade sig på AktieTorget förra året och har precis genomfört en kapitalanskaffning.

Saniona - Ett forsknings- och utvecklingsbolag fokuserat på forskning och utveckling av läkemedel för sjukdomar i centrala nervsystemet, autoimmuna sjukdomar och smärtlindring. Noterade sig förra året på Aktietorget och har tidigare sagt att de har siktet inställt på Stockholmsbörsen nästa år.

WntResearch - Arbetar för att forskningen skall resultera i nya läkemedel mot tumörspridning. Noterat på AktieTorget.

Arcoma  - Leverantör av integrerade digitala röntgensystem med hög kvalité och avancerad teknik. Noterade sig på First North i november.

Oncology Venture - Driver via det helägda danska dotterbolaget Oncology Venture ApS cancerläkemedelsutveckling. Någon noteringsplan har inte kommunicerats, men vi tror att bolaget kommer att presentera en sådan på Sedermeradagen.

GU Holding - Har sedan 1995 stöttat projekt och företag sprungna ur Göteborgs universitet. Bolaget är helägt av svenska staten och förvaltas sedan 1998 av Göteborgs universitet.

Pharmacolog - Ett medtech-företag som fokuserar på kvalitetssäkring vid administrering av mediciner. Noterar sig på AktieTorget den 8 juni.

Ahola Transport - Logistikföretag från Finland med miljardomsättning som noterar sig på AktieTorget den 8 juni.

GWS - Tillhandahåller en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst för företag som vill skydda sina anställda när de reser. Noterat på First North sedan oktober.

Insplorion - Utvecklar, marknadsför och säljer mätinstrument till forskare som arbetar med nanoteknik inom miljöteknikområden. Noterar sig på AktieTorget den 25 juni.

Besök Sedermeradagens sajt för schema när på dagen de olika företagen presenterar sig och anmäl ditt deltagande.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss