Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

4 september 2014

Träffa de spännande företagen i Stockholm

Träffa de spännande företagen i Stockholm


Den 16 september presenterar sig fyra företag på Scandic Anglais vid Stureplan i Stockholm. Bland annat berättar kursraketen Sivers IMA om nästa steg och spelföretaget Gaming Corps om sin verksamhet och framtida notering.


Gaming Corps är ett spelföretag med rutinerat team, där flera av kärnmedlemmarna från succéföretaget Starbreeze ingår. Bolaget kommer att kapitalisera på upparbetade kontakter i spelbranschen med målsättningen att på kort tid bygga nästa stora spelorienterade bolag med säte i Uppsala. Gaming Corps presenteras av bolagets VD, Niclas Dunham.

Moretime har som affärsidé är att förse små- och medelstora bolag med effektiva administrativa lösningar och professionell rådgivning genom en kombination av digitala och analoga tjänster. Basen är den breda och djupa kompetens inom ekonomi, skatt, juridik och HR som Moretime byggt upp under en längre tid. Efterfrågan på kompetensen är stor och koncernen erhåller kontinuerligt nya uppdrag från bolag som ser ett värde i Moretimes kompetensmix och flexibilitet. Moretime presenteras av bolagets VD, Carl-Fredrik Morander.

Sivers IMA är succéföretaget som nu står inför en ny fas med mer fokus på försäljning och produktion. En ny VD har tagit ledningen för den nya fasen. Vad innebär detta för aktien? För bolaget och försäljningen? Robert Ekström, VD, presenterar bolaget och dess framtid närmare.

Gabather är ett forskningsbolag inom läkemedel, inriktat på sjukdomar som kommer från det centrala nervsystemet. Företaget gör en nyemission och listar sig på Aktietorget i början av november.

Tid: 16 september klockan 18.00 - 21.00
Plats: Scandic Anglais Hotell, Stockholm, 1 tr konferensavd
Anmäl dig för mötet på: [email protected]

Kaffe och smörgås serveras under kvällen.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Carbiotix - Intervju inför notering på Spotlight

Carbiotix - Intervju inför notering på Spotlight

Carbiotix utvecklar produkter och läkemedel som ökar produktionen av nyttiga bakterier från tarmen, för att bromsa den stigande kurvan av metabola och kroniska sjukdomar, till nytta för många människor och med stor marknadspotential. Genom att stabilisera tarmfloran och få den att producera rätt mängd metaboliter är förhoppningen att många av dessa sjukdomar kan förebyggas och behandlas. Intervju med vd Kristofer Cook i samband med bolagets IPO på Spotlight Stock Market.

Följ oss