Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

22 november 2020

Thunderful Groups notering är nära förestående

Thunderful Groups notering är nära förestående


Thunderful Group är en förvärvande koncern inom gaming som i veckan bekräftade att de ska notera sig på First North. 600 Mkr tecknat på förhand.


Thunderful Group är en förvärvande koncern inom gaming. Det finns helt klart ett intresse för bolaget för det var länge sedan som så många av er hört av sig och frågat om vi hört något nytt om den planerade noteringen. Nu har bolaget i ett pressmeddelande bekräftat sin plan att noteras på First North. Inför detta ska bolaget göra en nyemission på 750 Mkr och även befintliga aktier ska erbjudas. Consensus Småbolag, Delphi Fondene, Knutsson Holdings AB, Naventi Fonder, Provobis, Strand Kapitalförvaltning och Vasastaden har åtagit sig att förvärva aktier i erbjudandet för ett belopp om 600 Mkr. De exakta villkoren och datumen är i skrivande stund ännu inte offentliggjorda, men det borde inte vara många dagar bort innan de kommer. Och tills dess, varför inte ännu en gång se videon med den underbara historien om hur det en gång började.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med nyckelperson på Gigger

Intervju med nyckelperson på Gigger

Intervju med Claes Persson, en nyckelperson på Gigger som noterades på Spotlight under hösten 2020. Gigger har en plattform för frilans-, konsult- och andra verksamheter med många timanställda, exempelvis inom hotell-och restaurangnäringen.

Följ oss