Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

25 juni 2020

Teckna inte Northern CapSek Ventures IPO anser analytiker

Teckna inte Northern CapSek Ventures IPO anser analytiker


Northern CapSek Ventures ska bli ett investmentbolag och gör just nu en IPO. Affärsvärlden rekommenderar att investerare inte tecknar sig för aktier.


Northern CapSek Ventures ska bli ett investmentbolag. Bolaget gör just nu en IPO inför sin notering på NGM Nordic SME den 7 juli. Teckningstiden pågår t o m den 26 juni och under denna period hoppas bolaget få in teckningar på 13,9 Mkr till ett pris på 11 kr per aktie.

Hur ska då en investerare agera? Affärsvärlden har tittat närmare på caset och kommer fram till att man inte ska teckna sig. Affärsvärlden lyfter fram att transparensen är bristfällig och hur bra eller dåligt bolaget har varit hittills är svårt att följa.

Affärsvärlden är ändå generösa och lyfter fram att Northern CapSek har tre innehav. Det ena är dock litet och består av ett skal med kontanter. Så i princip består portföljen idag av aktier i Hoodin och Appspotr.

 Se även: Northern CapSek Ventures, IPO-intervju med vd

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LIDDS, har utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid

LIDDS, har utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid

LIDDS är ett läkemedelsbolag som utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid. Vd Monica Wallter presenterar verksamheten i samband med en företrädesemission.

Följ oss