Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 februari 2016

Teckna Catena Media inför noteringen

Teckna Catena Media inför noteringen


Catena Media som ordnar kunder till spelbolagen noterar sig. Börsveckan rekommenderar investerare att teckna aktier inför noteringen.


Catena Media är spelbolagens bästa vän, Catena Media är nämligen ett företag som mot ersättning levererar kunder till spelbolagen. Catena Medias verksamhet består av att suga in spelintresserade personer till sina egna sajter, och därifrån slussa dem vidare till spelföretagen som de har avtal med.

Det har skrivits en hel del om Catena Medias planerade notering och företaget har under det senaste året ägnat sig åt att köpa upp kollegor i branschen. Den 11 februari är det dags för Catena att noteras på First North och t o m den 9 februari erbjuds investerare att teckna aktier. Priset är sätts inom intervallet 27-34 kr. Företaget gör en nyemission på 240 Mkr och ägare säljer befintliga aktier för omkring 500-700 Mkr.

Hur ska då en investerare göra?

Börsveckan - Teckna

Tidningen Börsveckan rekommenderar att investerare tecknar sig, även om man är något återhållsam. "Aktien är värd att teckna men kanske inte riktigt det klipp den ser ut att vara". En del investeringskostnader kommer att pressa lönsamheten på kort sikt, men bör bli bra på lite längre sikt.

Läs fler aktieanalyser

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss