Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

19 juli 2012

Svensk sportbörs planerar kapitalanskaffning

Svensk sportbörs planerar kapitalanskaffning


Trade in Sports är en ny svenskutvecklad tjänst som möjliggör för sportintresserade privatpersoner och företag att investera i sport. På Tradeinsports.se är det tänkt att man ska kunna investera i och få utdelning från allt från travhästar till golf- och tennisspelare. Nu planerar bolaget kapitalanskaffning.


- "Vi har nu lanserat Trade in Sports enligt plan och fått ett proof-of-concept på att tjänsten fungerar bra. För att kunna etablera oss som en standard för investeringar i individuella idrottsmän, idrottslag och travhästar har vi nu påbörjat arbetet med att genomföra en kapitalanskaffning.”, säger Claes Holmström, VD och grundare för Trade in Sports.

Trade in Sports lanserades i mitten av april i år och har redan närmare 200 kunder och ett stort engagemang bland sina fans på Facebook. Just nu finns möjlighet att investera i en lovande och toppstammad travhäst via tjänsten för endast 200 kr per andel. En av egenskaperna som gör Trade in Sports unika är att man endast investerar en gång och slipper löpande kostnader.

- ”En optimal investerare för oss är någon som utöver kapital kan bidra med relevant erfarenhet, PR och muskler inom marknadsföring." fortsätter Claes Holmström.

Läs mer:
www.tradeinsports.se

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss