Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 februari 2016

Spännande investerarkväll i Stockholm

Spännande investerarkväll i Stockholm


Den 16 mars är det dags för en spännande investerarkväll i Stockholm med tre intressanta företag. Lyssna till det heta spelföretaget Stillfront, det digitala utomhusreklam-företaget AdCityMedia samt Serstech som identifierar allt från narkotika till sprängämnen.


Det är dags för en ny investerarkväll på Scandic Anglais i Stockholm den 16 mars. Det blir en mix av tre riktigt spännande företag. Anmäl ditt deltagande redan idag på [email protected]

Stillfront – Det heta svenska spelföretaget som noterades på First North i december. Stillfront består av ett flertal spännande spelföretag, inklusive Coldwood som nyligen släppt det enormt hajpade spelet Unravel. Ett av de andra företagen i gruppen är tyska Bytro Labs som gör framgångsrika onlinespel. Det finns mycket att utforska i spelkoncernen som som i samband med noteringen fyllde på expansionskassan med 75 Mkr.

AdCityMedia - Ledande i Sverige inom segmentet digital utomhusreklam i storformat. Bolagets reklamytor finns fördelade på över 260 städer/orter i Sverige. Noterades på First North i december. Presenterade i mitten av februari sin bokslutskommuniké som visade på ökad omsättning och vinst, samt förslag om att höja utdelningen.

Serstech – Behovet är stort, och Serstech erbjuder effektiva lösningar. Genom en kombination av en säker molnlösning och innovativa mätinstrument skapar bolaget snabbt enkla system som hanterar allt från narkotika och sprängämnen till farligt gods och industrikemikalier. Kunder inom industrin sparar tid och pengar genom snabb och enkel kvalitetskontroll av råvaror, medan man inom tull, polis och miljösäkerhet skapar ett tryggt och säkert samhälle. Nu ökar Serstech expansionstakten och gör en nyemission till intressanta villkor som är garanterad till 100 %. Bolaget är noterat på Aktietorget, men ska nu ansöka om flytt till First North.

 

Det serveras kaffe och smörgås under kvällen.

Datum: Onsdag den 16 mars
Tid: 18:00-21:00
Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm, Konferensavdelningen 1 trappa upp

Anmälan: Det är gratis att delta men du måste anmäla ditt deltagande på [email protected]

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Carbiotix - Intervju inför notering på Spotlight

Carbiotix - Intervju inför notering på Spotlight

Carbiotix utvecklar produkter och läkemedel som ökar produktionen av nyttiga bakterier från tarmen, för att bromsa den stigande kurvan av metabola och kroniska sjukdomar, till nytta för många människor och med stor marknadspotential. Genom att stabilisera tarmfloran och få den att producera rätt mängd metaboliter är förhoppningen att många av dessa sjukdomar kan förebyggas och behandlas. Intervju med vd Kristofer Cook i samband med bolagets IPO på Spotlight Stock Market.

Följ oss