Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

9 april 2014

Sju företag på väg mot en notering

Sju företag på väg mot en notering


Vera & John, Dextech Medical, InDex Pharmaceuticals, Clavister, Ages Industri, Scandinavian Care och Dialect är på väg mot en notering.


Vera & John - Obekräftade uppgifter säger att Dumarca Holdings som driver onlinecasinot Vera & John har tagit in pengar via Carnegie och att företaget nu siktar på att lista sig på First North.

Dextech Medical - Redan för två år sedan hade forskningsbolaget tänkt att lista sig på Aktietorget. Nu är planerna aktiva igen och en emission på 30 Mkr är planerad för maj.

InDex Pharmaceuticals - Forsknings- och utvecklingsbolaget siktar på Stockholmsbörsen under oktober-november. Tidsplanen bygger på ett positivt utfall av en Fas 3-studie, vilket bolaget verkar övertygat om mest är en formsak.

Clavister - Bolaget som är aktivt inom säkerhet för nätverk och kommunikation har nu preciserat tidsplanen för First North till första halvan av maj.

Ages Industri - Xano Industri arbetar sedan en längre tid tillbaka med att knoppa av och särnotera precision components-verksamheten på First North. Nu har bolaget fått ett namn, Ages Industri. Aktierna börjar handlas på First North den 16 maj.

Scandinavian Care - Exporterar välrenommerat svenskt cancer­behandlings- och strålterapikunnande genom att starta, driva och deläga cancer- och strålterapicenter i tillväxtländer. Företaget har bekräftat att de ska notera sig på Aktietorget.

Dialect - Idag började telekomåterförsäljaren att handlas på Alternativa. Företaget har under många år haft siktet inställt på Stockholmsbörsen och vad vi förstår så finns de planerna fortfarande. Men nu har Dialect tagit ett oväntat mellansteg och listat sig på Alternativa.

Läs även: Fler artiklar om företag som ska börsnotera sig

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss