Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

21 september 2017

Sälj G5 Entertainment, köp Oriflame, Drillcon och Orexo

Sälj G5 Entertainment, köp Oriflame, Drillcon och Orexo


Affärsvärlden ger en säljrekommendation till G5 Entertainment och köprekommendationer till Oriflame, Drillcon och Orexo.


Sälj

G5 Entertainment får en sälj-rekommendation med en riktkurs på 200 kr på ett års sikt. "G5 ångar på med högsta tillväxtväxeln, men det högvärderade aktiecaset haltar."

Köp

Oriflame får en köp-rekommendation med en riktkurs på 320 kr på ett års sikt. "Aktien har tappat rejält från årshögsta. För mycket, bedömer Affärsvärlden, som sätter rådet köp."

Drillcon får en köp-rekommendation av Affärsvärlden som anser att kursraketen har mer att ge. "Drillcon har nu redovisat nästan lika stor vinst första halvåret som under hela 2016. Belöningen från aktiemarknaden har inte låtit vänta på sig och aktien har rusat drygt 70 procent i år."

Orexo får en köp-rekommendation med riktkursen 53 kr. "En ökad efterfrågan i kombination med god lönsamhet gör att Affärsvärlden rekommenderar köp i läkemedelsbolaget."


Läs fler aktieanalyser

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss