Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

27 april 2020

Rapportvinnaren får köprekommendation av Dagens Industri

Rapportvinnaren får köprekommendation av Dagens Industri


Mycronic presenterade en stark rapport vilket fick aktien att skjuta i höjden. Dagens Industri skriver att det finns mycket kvar att hämta även om man missade rapportrallyt och ger en köprekommendation till aktien i måndagens tidning.


"Di räknar med en vinst för Mycronic på 750 miljoner kronor i år efter skatt. Då värderas Mycronics aktie till cirka 20 gånger vinsten borträknat nettokassan på drygt en halv miljard kronor."

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback efter en trist utveckling sedan noteringen. Bolaget gjorde en IPO i slutet av 2017 till kursen 44 kr och analytikerna var överlag positiva. Men siffrorna utvecklades inte enligt förhoppningarna och aktiekursen närmade sig 11 kr. Men sedan mitten av mars 2020 har aktiekursen tagit fart och stängde på 24,20 kr i fredags. Detta får förmodas vara en konsekvens av att bolagets gamla spel fortsätter att ha spelare samtidigt som bolagets nya spelsläpp på senare tid har visat sig få fotfäste på marknaden. I denna video blir bolagets vd Daniel Hasselberg intervjuad.

Följ oss