Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

3 december 2014

Råvarubolag och kommande tech-notering

Råvarubolag och kommande tech-notering


Den 11 december i Stockholm presenterar sig ett råvarubolag samt ett tech-bolag som står inför notering. Lyssna till Delta Minerals och Crowdsoft Technology på en spännande kväll.


Delta Minerals är ett svenskt företag som utvinner mineraler och sand från floddeltan. Bolaget skrev för ett par veckor sedan avtal om att sälja sina första 60 000 ton magnetit (järnmalm) under 2015 från sin verksamhet i Filippinerna. Till skillnad från de flesta råvarubolag som påverkar miljön negativt, så är Delta Minerals verksamhet miljöprojekt vilka räddar lokalbefolkningen från skadliga och dödliga översvämningar. Det är en äkta win-win, Delta Minerals kan utvinna råvaror till låg kostnad och de lokala regionerna blir av med ett allvarligt miljöproblem. Noterat på Aktietorget.

Crowdsoft Technology levererar säkerhetssystem som erbjuder helt nya möjligheter till övervakning, kontroll, händelseregistrering samt kommunikation. Med egenutvecklade system kan stora informationsflöden koordineras för samhällsviktiga och ekonomiskt betydelsefulla funktioner. Crowdsoft Technology avser ansöka om notering på AktieTorget.

OBS NY ADRESS!

Datum: 11 december
Tid: 18:00 - 21:00
Plats: Capensor, Cardellgatan 1 1tr, Stockholm

Obligatorisk anmälan till [email protected].

Det bjuds som kaffe och smörgås.

Välkommen!

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss