Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 juli 2020

OmniCar går från mjukvara till däckbyte

OmniCar går från mjukvara till däckbyte


Mest oväntade ompositionering står OmniCar för. Går från att erbjuda mjukvara till att byta och lagra däck.


Mest oväntade ompositionering står OmniCar för. Bolaget har hittills erbjudit en mjukvara som bilimportörer och bilåterförsäljare använder för att driva sin verksamhet. Utvecklingen har dock inte varit så bra för OmniCar, som därför nu tar sin mjukvaruplattform och använder den för att bli däckbytare per abonnemang. Dvs bolaget anställer nu personer som kan byta däck och hyr lokaler där sommar-/vinterdäck sedan kan lagras. Man vill vara helt vertikalt integrerade utan att vara beroende av tredje part. Första marknad för denna nya tjänst är Köpenhamn. OmniCar lägger dock inte ner sitt erbjudande till bilförsäljarna, de kan fortsätta använda mjukvaruplattformen.

Det återstår att se hur det går för OmniCars nya satsning, men vi får väl i alla fall ge poäng för att försöka få bolaget på fötter.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Odinwell presenterar verksamheten inför IPO

Odinwell presenterar verksamheten inför IPO

Odinwell utvecklar smart sårvårdsteknologi och är en vidareutveckling av Redsense patientsäkerhetslösning för optisk identifiering av blodläckage i samband med hemodialys. Vd presenterar verksamheten inför IPO på Spotlight Stock Market.

Följ oss