Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

3 februari 2020

Nynoterade QleanAir får en avvakta-rekommendation

Nynoterade QleanAir får en avvakta-rekommendation


QleanAir noterade sig på First North i december. I det aktuella numret av Börsveckan har tidningens analytiker tittat närmare på bolaget och kommer fram till en avvakta-rekommendation.


QleanAir noterade sig på First North i december och inför detta erbjöds aktier för 40 kr styck. Vad vi förstår så var intresset bra. Aktien har sedan dess handlats kring noteringskursen och stängde i fredags på 39,80 kr. I det aktuella numret av Börsveckan har tidningens analytiker tittat närmare på bolaget och kommer fram till en avvakta-rekommendation.

"Osäkra utsikter för rökstationsbolaget när antalet rökare minskar. Däremot ser luftreningstekniken intressant ut. Det räcker dock inte hela vägen."

Prissättningen på noteringserbjudandet verkar alltså ha varit korrekt om man ser till hur marknaden handlar aktien och vad analysen säger.


Läs även: Nynoterade 24Storage får en köprekommendation

QleanAir noterade sig på First North i december och inför detta erbjöds aktier för 40 kr styck. Vad vi förstår så var intresset bra. Aktien har sedan dess handlats kring noteringskursen och stängde i fredags på 39,80 kr. I det aktuella numret av Börsveckan har tidningens analytiker tittat närmare på bolaget och kommer fram till en avvakta-rekommendation. "Osäkra utsikter för rökstationsbolaget när antalet rökare minskar. Däremot ser luftreningstekniken intressant ut. Det räcker dock inte hela vägen." Prissättningen på noteringserbjudandet verkar alltså ha varit korrekt om man ser till hur marknaden handlar aktien och vad analysen säger.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Monivent noterar sig på Spotlight Stock Market

Monivent noterar sig på Spotlight Stock Market

Medtech-företaget Monivent gör en emission och noterar sina aktier på Spotlight Stock Market. Bolaget vill hjälpa nyfödda barn som har behov av andningsstöd vid födseln.

Följ oss