Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

20 januari 2023

Nynoterade Astor får en neutral rekommendation av Affärsvärlden

Nynoterade Astor får en neutral rekommendation av Affärsvärlden


Scandinavian Astor Group, som är verksamt inom försvarsindustrin med affärsområden inom avancerad radarstörning och kompositkomponenter, fick en neutral rekommendation på noteringsdagen nyligen.


Scandinavian Astor Group, som är verksamt inom försvarsindustrin med affärsområden inom avancerad radarstörning och kompositkomponenter, noterades på Spotlight den 12 januari och samma dag gav Affärsvärlden en neutral rekommendation till aktien.

"Oddsen för framgång på radarstörningssidan är hopplösa att sia kring för en lekman. Det är ingen lätt affär med få, stora order, tunga beslutsprocesser och oklar konkurrensbild. Bolagets vd verkar dock ha perfekt bakgrund för att ta sig an detta. Lyckas man finns stor uppsida. Vi sätter en neutral stämpel på aktien"

På noteringsdagen stängde aktien på 3,65 kronor och idag på 3,10 kronor.


Läs även: SPACtvå får en köprekommendation av Affärsvärlden med förvärvet av Frilans Finans

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Beowulf Mining är verksamt i tre länder

Beowulf Mining är verksamt i tre länder

Beowulf Mining är verksamt i tre länder. En av bolagets stora satsningar är i Sverige med Kallak-projektet. VD Kurt Budge presenterar verksamheten i samband med en nyemission. Bolagets aktier är noterade både på AIM i London och Spotlight i Sverige.

Följ oss