Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

2 augusti 2021

Nowa Kommunikation noteras på Spotlight

Nowa Kommunikation noteras på Spotlight


I mitten av juli meddelade Spotlight-noterade Jetty AB att de planerar att gå samman med Nowa Kommunikation AB. Affären är av karaktären omvänt förvärv.


I mitten av juli meddelade Spotlight-noterade Jetty AB att de planerar att gå samman med Nowa Kommunikation AB. Affären är av karaktären omvänt förvärv, där Jettys nuvarande aktieägare fortsätter äga 20 % och Nowa Kommunikations nuvarande ägare 80 %. Målet är att kunna stänga affären den 1 oktober 2021. Nyhets- och pr-byrån Finwire som i september 2019 blev en del av Nowa Kommunikation ingår dock inte, Mats Hård (grundare, vd och chefredaktör för Finwire) meddelade till Nyemissioner.se att Nowa Kommunikations ägande i Finwire köptes ut under slutet av 2020. Nowa Kommunikation håller på att byta namn till Thinc Collective.


Läs även: 6 kommande noteringar under 2021

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Cary Group

IPO-intervju med vd för Cary Group

Cary Group noterades idag på börsen. Intervju med vd Anders Jensen några timmar efter klockringningen. Cary Group reparerar och byter bilglas. Bolaget finns i Sverige, Storbritannien, Norge och Danmark. Bolaget använder ett antal olika namn, bland annat Ryds Bilglas.

Följ oss