Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 september 2020

LifeCleans IPO får en neutral rekommendation av analytiker

LifeCleans IPO får en neutral rekommendation av analytiker


Affärsvärldens analytiker har tittat närmare på LifeCleans IPO och ger erbjudandet en neutral rekommendation.


LifeClean International bedriver forskning, utveckling och produktion inom spor-, bakterie- och virusdödande produkter. Bolaget gör en noteringsemission på 39,9 Mkr till 10,70 kr per aktie med sista teckningsdag 16 september och noterar sig sedan på First North den 1 oktober.

Bolagets försäljning har varit låg, men rusade i höjden när coronaviruset spred sig. Det är alltså något svårt att veta vad man kan förvänta sig för försäljning framåt då historisk och nuvarande försäljning inte är representativ.

Affärsvärldens analytiker har tittat närmare på LifeClean och inleder med att säga att företaget är bättre än vad de trodde, vilket till stor del bygger på att LifeCleans produkter faktiskt är bättre än konkurrenternas. Vad är då LifeClean värt, det kokar i stort sett ner till detta i Affärsvärlden analys.

“Kommer den finnas på allt från gym till kontor och i industrin? Eller endast bli en utpräglad nischprodukt för sjukvård superkrävande miljöer?”

LifeCleans IPO får av Affärsvärlden 4 av 6 i betyg vilket innebär en neutral rekommendation.

 

Se även video: LifeClean presenterar verksamheten vid IPO

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Seamless Distribution System vid spridningsemission

Intervju med vd för Seamless Distribution System vid spridningsemission

Intervju med vd för Seamless Distribution Systems som presenterar verksamheten i samband med en spridningsemission. SDS, Seamless Distribution Systems AB, är ett svenskt mjukvaruföretag som tillhandahåller lösningar och tjänster för digital försäljning och distribution till privatpersoner genom mobiloperatörer i tillväxtländer. Företaget erbjuder sina företagskunder en komplett lösning för digital distribution och hantering av elektroniska transaktioner. SDS förvärvade eServGlobal i juli 2019. SDS-koncernen nu har kunder i alla delar av världen i mer an 50 länder och når över 500 miljoner mobilanvändare genom mer an 2 000 000 aktiva forsaljningsstallen. SDS har cirka 220 anställda i Sverige, Frankrike, Rumänien, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Indonesien, Sydafrika, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Följ oss