Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 maj 2018

Köprekommendation till Haldex, Loomis och Diadrom

Köprekommendation till Haldex, Loomis och Diadrom


Börsveckan rekommenderar i veckans nummer köp av tre aktier. Två aktier får rekommendationen avvakta och Victoria Park där det finns uppköpsbud får ägarna rekommendationen att hålla kvar aktierna.


Köp

  • Haldex - "Broms- och luftfjädringsspecialisten Haldex har tappat fart de senaste åren efter budstrid och annat som stört bolaget. Vi ser dock goda chanser för lönsamhetslyft framgent och aktien är inte särskilt dyr."
  • Loomis - "Kontanthanteringsbolaget har gått trögt på börsen det senaste året, trots att tillväxten varit hygglig och lönsamheten gradvis förbättrats. Oförtjänt anser vi."
  • Diadrom

Avvakta

  • Volvo - "Volvo har gjort en fin kursresa de senaste åren och en världskonjunktur på högvarv talar för fortsatt goda tider under 2018. Men värderingen är därefter."
  • Bang & Olufsen - "Det danska ljud- och bildbolaget har haft en tuff resa sedan finanskrisen men har på senare tid vässat sin affärsmodell. Det har gjort underverk för aktien."

Håll kvar

  • Victoria Park

 

Läs även: Sälj Autoliv - kursrusningen har gjort aktien dyr

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med Midsummer inför notering

Intervju med Midsummer inför notering

Intervju med Midsummers vd Sven Lindström inför solenergiföretagets notering på First North. Midsummer tillverkar och säljer nyckelfärdig produktionsutrustning för flexibla tunnfilmssolceller av lättviktstyp såväl som färdiga solcellsmoduler och olika produkter med integrerade solcellsmoduler.

Följ oss