Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

10 maj 2020

Köp aktien som gått upp 300 % senaste året

Köp aktien som gått upp 300 % senaste året


Tidningen Börsveckan ger köprekommendation till tre olika aktier i sitt senaste nummer, nämligen till Sinch, Handicare och Enlabs.


Sinch har haft en kursuppgång på nästan 300 procent det senaste året men tidningens analytiker ser en fortsatt uppsida. Bolaget har 8 av 10 av USA:s största techbolag på sin kundlista och bolagets förvärvstakt fortsätter och de ekonomiska resultaten är bra.

Börsveckan ger även avvakta-rekommendation till fyra aktier, närmare bestämt till IAR SystemsGenovisMidway och Sdiptech.


Läs även: Plejd får köprekommendation av Affärsvärlden

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Klimator inför listbyte

Intervju med vd för Klimator inför listbyte

Klimator är ett svenskt mjukvarubolag med över 30 års forskningsbakgrund från tillämpad vägklimatologi. Bolaget har två patenterade innovationer - Dataplattformen Road Condition Data (RCD) som med hög precision kan göra prognoser över vägväder i realtid och upp till 18 timmar fram i tiden, samt sensorteknologin AHEAD som i realtid kan avgöra framförvarande vägs förhållanden. Klimators syfte är att bidra till säkrare vägar och öka tillgängligheten av självkörande funktioner. Under 2020 förvärvades HedeDanmarks affärsverksamhet inom uppkopplade sensorer (IoT) för att bredda och förstärka Klimators produktportfölj. Den 1 augusti flyttar Klimator sin notering till First North efter att ha varit noterat på Spotlight sedan2020. Inför detta gjordes denna intervju med vd Patrik Simson.

Följ oss