Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 oktober 2020

Klimator får neutral rekommendation av Affärsvärlden

Klimator får neutral rekommendation av Affärsvärlden


Klimator gör en IPO på Spotlight. Affärsvärldens analytiker har tittat närmare på erbjudandet och ger det en neutral rekommendation.


Klimator är ett mjukvaruföretag som tillhandahåller information om vägväder med hög precision. Bolaget gör nu en IPO på 21,3 Mkr till 8,50 kr per aktie med sista teckningsdag den 9 oktober och noteras på Spotlight den 23 oktober.

Affärsvärlden har tittat närmare på erbjudandet och ger det 3 av 6 i betyg, vilket är en neutral rekommendation.

"För att aktien ska bli intressant vill vi se några kvartal med övertygande tillväxt. Tills dess håller vi oss från köpknappen."


Läs även:

IPO-presentation av Klimator

IPO-intervju med vd för Klimator

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med Ectin Research

IPO-intervju med Ectin Research

Ectin Research AB är ett läkemedelsbolag som utvecklar en cancerbehandling för metastaserad blåscancer. Ectins läkemedelskandidat MFA-370 består av två befintliga läkemedel som genomgått storskaliga kliniska prövningar och som idag används i stor utsträckning inom andra indikationer. MFA-370 har i prekliniska studier uppnått framgångsrika resultat för behandling av metastaserad blåscancer och läkemedelskandidaten har även visat lovande potential inom andra cancerformer som bröst-, kolorektal- och prostatacancer. Intervju med vd Anna Sjöblom-Hallén i samband med bolagets IPO på Spotlight.

Följ oss