Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

27 februari 2017

Internet of Things, ip-telefoni och tomatodling gör nyemissioner

Internet of Things, ip-telefoni och tomatodling gör nyemissioner


Fyra företag som gör nyemissioner är Indentive, NorInvent, Challenger Mobile och Peckas Naturodlingar. Tre av dem står inför en notering.


Indentive - Har skapat en mjukvarutjänst som kopplar ihop alla IoT-prylar på en och samma plattform. Gör det enkelt att köpa och styra tjänsterna för användarna och ger operatörer en ny intäktskälla när marginalerna pressas. Gör nu en pre-ipo-emission med sista teckningsdag den 28 februari. Ska notera sig på First North senare i år.

NorInvent - Ett medicintekniskt forskningsbolag som utvecklar drug delivery-plattformar baserade på kolhydrater. Gör nu en nyemission inför sin notering på Aktietorget under första halvan av april.

Challenger Mobile - Erbjuder mobil ip-telefoni som white label-tjänst åt andra företag. Gör en företrädesemission på 11,8 Mkr till 22 öre per aktie med sista teckningsdag den 9 mars. Noterad på Aktietorget.

Peckas Naturodlingar - Ska odla tomater och fisk med akvaponi-odlingar runt om i Sverige. Gör en nyemission på 12,5 Mkr med start den 6 mars. Meddelade denna vecka även att de ska notera sig på NGM Nordic-MTF under innevarande år.


Läs även: Intervaccs första produkt har genomgått lyckade kliniska prövningar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss