Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 november 2019

G-Loot adderar Goldman Sachs som rådgivare

G-Loot adderar Goldman Sachs som rådgivare


Det svenska e-sport-företaget G-Loot har valt Goldman Sachs som rådgivare efter att ha varit uppvaktad av flera stora investmentbanker. Under oktober hade bolaget sin bästa försäljningsmånad hittills.


Den sista oktober 2019 skrev VD till e-sport-bolaget G:Loot en uppdatering till ägarna i mycket positiva ordalag. Många av de största investmentbankerna har visat intresse för att vara bolagets rådgivare vilket nu har lett fram till att man skrivit avtal med Goldman Sachs. Carnegie som hjälpte bolaget med att ta in 25 miljoner USD tidigare i år fortsätter att vara bolagets rådgivare för den Nordiska marknaden. Detta följdes av att vd åkte till San Francisco och träffade investerare under en hel vecka, och något senare i London för att uppföljande möten med investerare. Oktober var bolagets bästa månad hittills sett till omsättning. I mitten av december inleds bolagets samarbete med EA.

G-Loot är en noteringskandidat, men med tanke på att bolaget inte har några problem att få in kapital i onoterad miljö så känns det rimligt att de inte stressar med en sådan plan. De som vill handla aktien kan exempelvis bli kunder hos Pareto som håller handel i aktien. Transferator som är noterat på Spotlight har även ett innehav i G-Loot.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. LC-Tec ska nu utöka produktionskapaciteten och gör därför en företrädesemission. Ordförande Ingvar Andersson, Vice VD Jesper Osterman presenterar bolaget.

Följ oss