Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 januari 2018

Fyra köpvärda aktier är Pandox, Doro, Semcon och Indutrade

Fyra köpvärda aktier är Pandox, Doro, Semcon och Indutrade


Affärsvärldens analytiker rekommenderar fyra aktier i dagens utgåva, nämligen Pandox, Doro, Semcon och Indutrade.


Pandox - Köp

Pandox får en köprekommendation med riktkursen 210 kr på ett års sikt. "Europas största noterade plattform för hotellfastigheter har stor kontroll över sitt eget öde. Pandox är udda – och underskattat."

Doro - Köp

Affärsvärlden skriver att Doro kortsiktigt möter en del motvind i bland annat Nordamerika, men att man ska lyfta blicken.

"Förändringens vindar blåser hos Doro som står inför en högintressant transformation. Väldigt lite ligger i kursen."

Semcon - Köp

Affärsvärlden skriver att Semcon-aktien är aptitlig nästan oavsett vilket nyckeltal som beaktas. Riktkursen är 67 kr på ett års sikt, "...vilket motsvarar ev/ebit 10,9 på 2018 års prognoser och drygt 25 procents rabatt jämfört med ÅF och Sweco."

Indutrade - Köp

Affärsvärlden lyfter fram att Indutrade är börsens mest spretiga bolag, men gillar vad bolaget är och ger en köprekommendation.

"P/e-talet är nu uppe i 22, vilket kan tyckas dyrt. Men med en allt starkare industrikonjunktur i Europa är Indutrade utan tvekan i position för att kunna ­exploatera den. Det mesta talar för att bolagets aktiekurs står högre om ett år. Affärsvärlden höjer riktkursen till 267 kronor."


Läs fler aktieanalyser

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Flexion Mobile - Intervju med vd efter notering

Flexion Mobile - Intervju med vd efter notering

Intervju med Jens Lauritzson, vd för Flexion Mobile efter att bolaget noterats på First North. Flexion erbjuder en global distributionsplattform för mobilspel utvecklade för Android. Utvecklare och förläggare kan nå hela världens android-app-butiker via en enda kanal, utan att behöva integrera och hantera varje enskild kanal i världen.

Följ oss