Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 maj 2014

Fyra företag som ska notera sina aktier

Fyra företag som ska notera sina aktier


Tre företag som ska notera sina aktier, nämligen Peptonic Medical, Granular och Axon Kids. Saniona listades på Aktietorget för några veckor sedan, men meddelade att de ska ta klivet till Stockholmsbörsen om 2-3 år.


Peptonic Medical - Ett läkemedelsbolag där det mesta tyder på att bolaget planerar att lista sig på någon av de mindre marknadsplatserna under de kommande månaderna.

Saniona - Utvecklar läkemedel och listades på Aktietorget den 22 april. Ett företag värt att titta närmare på, portföljen av läkemedel som köptes ut är riktigt tung. Finanschefen berättade i veckan att de siktar på Stockholmsbörsen om 2-3 år.

Granular - Producerar och säljer steviaextrakt och bladråvara till den europeiska mat- och dryckesindustrin under varumärket Real Stevia. Gör snart en nyemission och listar sig sedan på Alternativa.

Axon Kids - Utvecklar och säljer bilbarnstolar, listar sig den 1 juli på Aktietorget. Bolaget säljer redan i flera länder och fler adderas steg för steg. Europa och resten av världen börjar ta efter Sverige med att små barn åker bakåtvända.

Läs även:

Nytt kursrekord för börskandidaten

Energi noteras på Aktietorget

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss