Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

4 november 2013

Fyra företag mot börsen och aktiemarknaden

Fyra företag mot börsen och aktiemarknaden


AcadeMedia, D. Carnegie & Co, C-Rad och Ecoclime siktar på att börsnotera eller lista sina aktier under 2013 och 2014.


D. Carnegie & Co - Det anrika företaget är numera ett fastighetsbolag med Kvalitena AB som huvudägare. En listning på First North är aktuell inom det närmaste halvåret. Men redan under 2015 ska företaget vara noterat på Stockholmsbörsen.

C-Rad - Erbjuder lösningar för användning inom avancerad strålbehandling. Företaget är listat på First North och har länge pratat om en notering på Stockholmsbörsen. Nu har planerna ännu en gång skjutits på framtiden, men bara till mars 2014.

Ecoclime - Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför världens mest energi- och kostnadseffektiva komforttak för inomhuskyla. Nu gör företaget en nyemission till allmänheten och listar sig den 16 december på Aktietorget.

AcadeMedia - Utbildningsföretaget som ägs av EQT har ryktats planera en börsnotering. Nu har Harry Klagsbrun, partner på EQT, bekräftat att en börsnotering är det mest troliga exitalternativet, och det låter som att tidsplanen är 2014.

Läs även: Temperaturen stiger på noteringsmarknaden

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss