Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

24 september 2014

Fyra aktuella nyemissioner och noteringar

Fyra aktuella nyemissioner och noteringar


Compound Semiconductor Technologies, Oboya Horticulture, Sealwacs och AMAE är aktuella med nyemissioner inför sina noteringar. Intresset för kursraketen Sivers IMAs systerbolag är stort.


Nedan presenteras varje företag och du kan klicka dig vidare till mer information om respektive nyemission. Den 2 oktober klockan 18-21 har du dessutom möjlighet att träffa företagen när de presenterar sig i Stockholm på Scandic Anglais vid Stureplan.

Oboya Horticulture har som mål att bli en av världens ledande totalleverantörer inom dagliga förbrukningsvaror för blom-, växt-, grönsaks- och örtodlare, samt logistikföretag. Gör en nyemission inför sin notering på Aktietorget.

Compound Semiconductor Technologies är en halvledartillverkare som specialiserat sig på design, utveckling och tillverkning av optoelektroniska enheter. Har samma huvudägare som kursraketen Sivers IMA, och med den lyckade noteringen av Sivers så är det nu dags för CST att också komma till Aktietorget.

AMAE designar, marknadsför och säljer hårvårdsprodukter till frisörer och deras kunder. Ambitionerna är höga och många kända personer är ambassadörer för bolagets produkter. Jason “Timbuktu” Diakité är tom delägare och styrelsemedlem. Gör nu en nyemission inför sin notering på Aktietorget.

Sealwacs utvecklar och avser att marknadsintroducera sensorer för automatisk svetskontroll av plastpåsar. Gör en nyemission inför sin notering på Aktietorget i slutet av oktober.

Tid: Torsdag den 2 oktober klockan 18.00 - 21.00
Plats: Scandic Anglais Hotell, Stockholm, 1 tr konferensavd
Anmäl dig för mötet på: [email protected]

Kaffe och smörgås serveras under kvällen.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss