Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

12 juni 2017

Fyra aktuella nyemissioner

Fyra aktuella nyemissioner


Fyra aktuella nyemissioner är stamcellsföretaget NextCell Pharma, onlineapoteket iApotek, operationssystemföretaget Ortoma och skandalföretaget Eltel.


NextCell Pharma - Utvecklar möjligheterna med stamceller inom flera olika områden. Noterar sig på Aktietorget den 13 juli. Gör en nyemission på 25 Mkr med sista teckningsdag den 12 juni. Läs vår tidigare intervju med VD.

iApotek - Ett onlineapotek för receptfria läkemedel, niktotinläkemedel och kosmetikprodukter. I bolaget ingår även Shave It som säljer rakhyvlar via abonnemang online. Noteras på Aktietorget den 28 juni och gör inför det en liten emission på 3,3 Mkr med sista teckningsdag den 13 juni.

Ortoma - Ortoma utvecklar operationssystem för planering och positionering av ledimplantat vid höftleds-, knäleds- och ryggkirurgi. Ortoma är sedan 2014 noterat på Aktietorget och gör nu en nyemission på 48 Mkr med sista teckningsdag den 15 juni.

Eltel - Bolaget som planerar, bygger och underhåller el- och telenät. Noterades år 2015 och måste nu göra en nyemission efter en katastrofal utveckling som sannolikt kommer att få rättsliga efterspel. Gör en emission på 1,5 Mdkr till 16 kr per aktie med sista teckningsdag den 22 juni.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss