Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 april 2013

Fyra aktier mot notering

Fyra aktier mot notering


Nya aktier på börsen och andra marknadsplatser. Mr Green, Kentima och Scandinavian Insurance Group närmar sig den publika marknaden. NeuroVive Pharmaceutical tar steget från Aktietorget till Nasdaq OMX.


Mr Green - Det framgångsrika nätcasino-företaget siktar på en listning. Aktietorget-noterade Transferator äger 17,18 % och arbetar nu med förberedelserna. Innan en listning planerar Transferator att dela ut sitt innehav till aktieägarna.

Scandinavian Insurance Group AS - Det skandinaviska skadeförsäkringsbolaget, som är mer känt under namnet Vardia, planerar enligt obekräftade uppgifter att göra en börsnotering under andra halvan av 2013 eller början av 2014. Stockholmsbörsen sägs vara ett alternativ då Oslobörsen uppfattas som för lokal.

NeuroVive Pharmaceutical - Forskningsbolaget inom läkemedel är sedan 2008 listat på Aktietorget. Företaget har vuxit till sig så mycket att de nu tar klivet till Nasdaq OMX Smallcap. Den 10 april är första handelsdag på Stockholmsbörsen.

Kentima - Det växande företaget utvecklar, tillverkar och säljer avancerade produkter för automations- och säkerhetsbranschen. Företaget gör sig nu redo för en listning på First North.

Läs även: Fem kommande börsnoteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss