Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

12 oktober 2015

Företagen som ska notera sig

Företagen som ska notera sig


Invent Medic, RhoVac, Quickcool, Dividend, Mathem och SenzaGen ska notera sina aktier. Fyra av dem inom de närmaste månaderna och två något längre fram.


Invent Medic - Erbjuder en medicinteknisk produkt för icke kirurgisk behandling av kvinnlig urininkontinens. Gör inom kort en nyemission på 9 Mkr och listar sig sedan på Aktietorget eller motsvarande marknadsplats.

RhoVac - Ett danskt bioteknikföretag verksamt inom att upptäcka och utveckla cancervaccin. Listar sig på Aktietorget eller First North under kommande månader.

Quickcool - Utvecklar portabla intranasala tekniker för enkel och säker temperaturhantering. Systemet erbjuder oavbruten kylning av kritiskt sjuka patienter för att förhindra feber. Gör en nyemission under november och listar sig sedan på Aktietorget.

Dividend - Hjälper sina uppdragsgivare med ägarspridningar och ger sina aktieägare en intressant möjlighet på aktiemarknaden. Mer än så vet vi ännu så länge inte om företaget, men de deltar på ett finansevent den 5 november i Stockholm.

På lite längre sikt

Mathem - En av de större livsmedelsbutikerna på nätet. Någon börsnotering är inte aktuell i närtid, men Staffan Mörndal på delägaren Verdane Capital säger att företaget ska börsnoteras inom några år.

SenzaGen - Erbjuder in vitro-tester för kosmetisk, kemisk och farmaceutisk industri som ersätter behovet av djurförsök. Tog tidigare denna månad in 44 Mkr i en nyemission och meddelade att man ska lista sig på First North under 2017.

 

Läs om fler börsnoteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss