Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

1 april 2015

Fem företag som noterar sig under våren

Fem företag som noterar sig under våren


Fem nya aktier till marknaden. Det är Ahola Transport, Gaming Corps, Pharmacolog, CombiGene och Kontigo Care som ska notera sig under våren 2015.


Ahola Transport - Ett finskt logistikföretag med en miljardomsättning ska notera sig på Aktietorget under våren. Företaget har uppvisat lönsamhet varje år de senaste 30 åren.

Gaming Corps - Vi har tidigare nämnt att det nya spelföretaget Gaming Corps närmar sig aktiemarknaden och nu pågår arbetet för fullt. Innan noteringen gör företaget en nyemission. Grundat av en av Starbreeze grundare samt personen som ordnat många avtal till Svenska spelutvecklare. Vi har varit i Uppsala och intervjuat bolagets VD, kommer att publiceras under veckan på Nyemissioner.se.

Pharmacolog - Ett medtech-företag som fokuserar på kvalitetssäkring vid administrering av mediciner. Det är nu officiellt kommunicerat att de ska lista sig på Aktietorget i maj.

CombiGene - Har utvecklat en behandlingsmetod som i prekliniska studier visat sig kunna förhindra epilepsianfall. Gör en nyemission på 12,5 Mkr och listar sig på Aktietorget under våren.

Kontigo Care - Hjälper vården med smarta it-lösningar, där första produkten hjälper alkoholberoende att hålla sig nyktra. Vi har tidigare skrivit om företaget och nu verkar det vara bestämt att en notering ska ske på First North.

Läs även: Sex företag som ska notera sig

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss