Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

6 april 2020

Dustin och Karnov är köpvärda

Dustin och Karnov är köpvärda


Börsveckan ger i sin aktuella utgåva två köprekommendationer, nämligen till Dustin och Karnov.


”Dustin med 80 procent av omsättningen online är väsentligt stabilare än fysiska handeln och kanske det rentav kan bli en positiv nettoeffekt när fler konsumenter handlar online”

När det gäller Karnov, som börsnoterades i april förra året, tror man inte att det blir någon raket utan något för byrålådan som kan gå bättre än index.

Electrolux Professional som noterades för ett par veckor sedan får en avvakta-rekommendation, vilket även Stendörren, Wallenstam och Loomis får.


Läs även: Beijer Ref får köprekommendation av Dagens Industri

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback efter en trist utveckling sedan noteringen. Bolaget gjorde en IPO i slutet av 2017 till kursen 44 kr och analytikerna var överlag positiva. Men siffrorna utvecklades inte enligt förhoppningarna och aktiekursen närmade sig 11 kr. Men sedan mitten av mars 2020 har aktiekursen tagit fart och stängde på 24,20 kr i fredags. Detta får förmodas vara en konsekvens av att bolagets gamla spel fortsätter att ha spelare samtidigt som bolagets nya spelsläpp på senare tid har visat sig få fotfäste på marknaden. I denna video blir bolagets vd Daniel Hasselberg intervjuad.

Följ oss