Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

13 maj 2016

Det är nu du ska köpa Starbreeze-aktien

Det är nu du ska köpa Starbreeze-aktien


Carl Armfelt på Swedbank Robur lägger ut orden om spelföretaget Starbreeze. Nu är det bästa läget på flera år att köpa aktien, i juni kan den rusa i höjden.


Fakta:

Starbreeze är noterat på First North, med ambitionen att byta till Nasdaq Stockholms huvudlista.

Spelföretaget Starbreeze är en framgångshistoria där aktiekursen har rusat i höjden sedan Overkill-verksamheten paketerades in i bolaget för flera år sedan. Market cap för bolaget är nu närmare 4,5 miljarder kronor.

Carl Armfelt på Swedbank Robur är dock mer bullish än någonsin vad gäller Starbreeze. Han är dels positiv till bolaget på lång sikt, men lyfter även fram att det nu är ett extra bra tillfälle att köpa aktien. Två saker brukar få extra fart på aktien, dels den årliga E3-mässan och dels när bolaget släpper ett nytt spel. Nu inträffar båda dessa saker samtidigt, nämligen nu i juni. Hör honom lägga ut orden om Starbreeze hos EFN Börslunch.

Läs även:

Mobilspel, fastigheter, batterier och djurhälsa gör emissioner

Träffa mobilspelsföretaget som står inför en notering

Vad analytikerna säger om Paradox Interactive inför noteringen

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Fingerprint Cards

Intervju med vd för Fingerprint Cards

Intervju med Christian Fredrikson, vd för Fingerprint Cards. Bland annat om Covid-19 och kvartalsrapporten. Han säger bland annat att han inte är nöjd med marginalerna och att de bör kunna ligga på över 30 %.

Följ oss