Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 mars 2015

Dessa fem företag ska notera sig

Dessa fem företag ska notera sig


Swemet, Hoist Finance, Pandox, Redsense Medical och Hancap planerar att notera sina aktier på börsen eller någon av de mindre marknadsplatserna.


Swemet - Har utvecklat produkter och bygger system baserat på bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät, en del av den stora Internet of Things-utvecklingen. Planerar för en notering under våren. Presenterar sig i Stockholm den 31 mars.

Hoist Finance - Köper stora portföljer av förfallna konsumentlån från europeiska storbanker och arbetar sedan med att hantera dem. Noteras på Stockholmsbörsen den 25 mars. Bonus-information: Bolagets ena huvudägare är även huvudägare i Sivers IMA på Aktietorget och bolagets andra huvudägare är även huvudägare i Paradox Entertainment på First North.

Pandox - En av de ledande aktörerna på den europeiska hotellmarknaden. Bolaget bedriver sin verksamhet inom tre områden; hotellfastigheter, hotelldrift och förvaltning. Meddelade för några dagar sedan att de planerar för en notering på Stockholmsbörsen.

Redsense Medical - Utvecklar, marknadsför och säljer system för dialysövervakning. Planerar att lista sig på Aktietorget under våren. Fick nyligen ett stort genombrott i USA.

Hancap - Består av en grupp företag som tillverkar fönster och uterum. Huvudägaren säljer befintliga preferensaktier som ska listas på First North.

Läs om fler börsnoteringar

Träffa företagen som ska notera sig

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss