Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

13 juni 2014

De tre senaste tillskotten på noteringsfronten

De tre senaste tillskotten på noteringsfronten


Tre företag som planerar att notera sina aktier. Det är GWS Production, bostadsutvecklaren Tobin Properties och Carl Bennets industrikonglomerat Lifco.


Lifco - Carl Bennets industrikonglomerat flaggade i veckan upp för att de kanske kommer att börsnoteras under andra halvåret. Bennet köpte ut bolaget från börsen för ett antal år sedan, men då var det ett betydligt mindre företag. Kan bli ett riktigt trevligt tillskott på börsen.

Tobin Properties - Bostadsutvecklare som nyligen gjorde en nyemission bestående av preferensaktier för 115 Mkr. Siktar på att lista sina aktier på First North under andra halvåret. Dock bara i form av preferensaktier.

GWS Production - Tillhandahåller en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst för företag som vill skydda sina anställda när de reser. Planerar att göra en nyemission under augusti-september och sedan lista aktierna på First North.

Läs även: Företagen som närmar sig en notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss