Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 juni 2020

Dags att sälja succé-noteringen K-Fastigheter

Dags att sälja succé-noteringen K-Fastigheter


K-Fastigheter har en framgångsrik verksamhet och aktien har blivit en succé sedan börsnoteringen. Men nu är priset för högt skriver Dagens Industris analytiker.


K-Fastigheter noterades på Stockholmsbörsen den 3 december förra året och inför detta hade aktier erbjudits för 105 kr styck. Samtliga analyser gav en teckna-rekommendation, men överlag var dessa teckna-sälj-rekommendationer. Aktien visade sig dock vara populärare än så och i fredags stängde den på 230,50 kr, dvs en uppgång på hela 120 %.

Nu skriver dock Dagens Industris analytiker Magnus Dagel att det är dags att ta hem vinsten. Bolaget har en framgångsrik verksamhet, men nu har värderingen helt enkelt blivit väl hög.

 

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Offentliga Hus

IPO-intervju med vd för Offentliga Hus

Intervju med Fredrik Brodin, vd för Offentliga Hus, i samband med fastighetsbolagets IPO på First North. Offentliga Hus är ett fastighetsbolag med fokus på samhällsfastigheter, där hyresgästerna till övervägande del, direkt eller indirekt, utgörs av offentliga verksamheter. Bolaget är geografiskt fokuserat på större och medelstora städer i Sverige.

Följ oss