Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

1 mars 2022

Bra uppsida i Kjell & Company-aktien anser Affärsvärlden

Bra uppsida i Kjell & Company-aktien anser Affärsvärlden


Affärsvärldens analytiker ger en köprekommendation till Kjell & Company-aktien, ser en uppsida på 65 procent i aktien i ett huvudscenario.


Kjell & Company noterades på First Nort i september förra året. Priset per aktie i noteringserbjudandet var 55 kr. Aktien började handlas kring 70 kr men har sedan gått ner och efter Rysslands invasion av Ukraina så föll aktien ytterligare. Affärsvärlden gav i eftermiddags en köprekommendation till aktien då man anser att företaget haft en lång trend av hög organisk tillväxt och det till stabila marginaler. Affärsvärlden ser en uppsida på 65 procent i aktien i ett huvudscenario.

"Kjell har pressats oförtjänt mycket i den börsturbulens som varit senaste veckorna. På något års sikt ser vi ett bra köpläge i aktien"

Aktien stängde idag på + 2,2 % på 51,10 kr.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Lipigon Pharmaceuticals

Intervju med vd för Lipigon Pharmaceuticals

Lipigon Pharmaceuticals utvecklar nya läkemedel för sjukdomar orsakade av rubbningar i kroppens hantering av fetter, s.k. lipidrelaterade sjukdomar. Lipigons läkemedelskandidat Lipisense är av RNA-läkemedelstyp och förhindrar cellernas tillverkning av det sjukdomsfrämjande målproteinet ANGPTL4. Detta sker genom att proteinkodande RNA förstörs redan innan målproteinet hunnit bildas. Målproteinet har en stark genetisk koppling till skadliga blodfetter och relaterade sjukdomar. Lipigon gör en företrädesemission och i samband med detta gjordes denna intervju med vd Stefan K Nilsson.

Följ oss