Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

19 juni 2017

Benfyllnad, fuktade ögon & hypersnabb ehandel gör nyemission

Benfyllnad, fuktade ögon & hypersnabb ehandel gör nyemission


Tre företag som just nu gör nyemissioner är Bonesupport, Redwood Pharma och Urb-it. Två av dem står inför notering.


Bonesupport - Utvecklar och marknadsför Cerament, ett injicerbart benfyllnadsmaterial som appliceras under lokalbedövning och absorberas av kroppen samtidigt som det stimulerar bentillväxt. Teckningsperioden för bolagets nyemission stänger idag och notering på Stockholmsbörsen sker på onsdag.

Redwood Pharma - Utvecklar behandlingar mot olika ögonsjukdomar. Bolagets ledande produkt under utveckling är en ny terapi för behandling av kroniskt torra ögon. Det Aktietorget-noterade företaget gör nu en nyemission på 13,2 Mkr till 3,30 kr per aktie. Sista teckningsdag den 20 juni.

Urb-it - En plattform för e-handel i mobilen från stadens fysiska butiker med hypersnabb leverans (omkring 40 minuter i genomsnitt). Gör nu en nyemission på upp till 126,5 Mkr inför sin notering på First North den 7 juli. Sista dag för teckning är 28 juni.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss