Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

3 augusti 2015

Bea Åkerlund, grundare av First North-bolaget WhoYouAre sommarpratar

Bea Åkerlund, grundare av First North-bolaget WhoYouAre sommarpratar


Bea Åkerlund, grundare av WhoYouAre (WYA Holding) som noterades på First North i april tidigare i år, sommarpratade den 1 augusti.


Bea Åkerlund sommarpratade den 1 augusti i P1 Sommar. Hon är en kvinna som har gjort och gör fler saker än de flesta av oss. Men anledningen till att vi publicerar sommarpratet är att hon är grundare av företaget WhoYouAre, eller WYA Holding som är bolagets formella namn, som noterades på First North i april.

Från Sveriges Radios beskrivning:

Hon dekorerade skyltfönster och färgade Östermalmstanternas ögonbryn och fransar, samtidigt som hon försökte passa in i den konforma överklassmiljön.

Sen bar det av med den glamourösa mamman till Hollywood, där Bea Åkerlund efter några riktigt struliga tonår väldigt slumpartat halkade in på stylistbanan. Ett yrke hon inte ens hört talas om innan hon började utöva det - med mycket stor framgång.

I sitt Sommarprogram försöker hon förmedla hur framgång skapas. Men också att det sen tvillingdöttrarna föddes är det ”family first” som gäller.

Om Bea Åkerlund

Stylist, designer, regissör, 40 år. Uppvuxen i Stockholm och Los Angeles, bosatt i USA.

Världens kanske mest efterfrågade stylist som har arbetat med stjärnor som bland andra Beyoncé, Lady Gaga, Britney Spears och Rihanna. Har kallats maximalismens mästare och orkestrerar megastora evenemang som Madonnas show på Super Bowl. Säger sig ha svart bälte i shopping och vet var man kan hitta den rätta detaljen för att skapa exakt rätt look. På cv:t finns också musikvideoregi, lansering av ett webbnätverk för modebranschen och ett eget accessoarmärke. Är en fanatisk tennisspelare med en omvittnad fantastisk serve.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss