Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

27 januari 2022

Avstå från Hubbster Groups noteringserbjudande anser analytiker

Avstå från Hubbster Groups noteringserbjudande anser analytiker


Hubbster gör en IPO på NGM Nordic SME och Affärsvärlden har tittat närmare på den och kommer fram till rekommendationen att avstå.


Hubbster Group har utvecklat en digital metod som möjliggör ett strukturerat medarbetardrivet förändringsarbete där medarbetarna förstår och använder strategin och genomför förbättringsaktiviteter i linje med strategin. Ledningen ser och kan mäta resultaten i realtid och korrigera åtgärder om så krävs.

Hubbster gör nu en noteringsemission på 19,7 Mkr till 7,80 kr per aktie och noteras sedan på NGM Nordic SME den 11 februari. Men hur ska då en investerare göra?

Affärsvärlden - Teckna inte

Affärsvärlden ger i en analys rekommendationen att avstå från erbjudandet som man ger betyget 2 av 6.

"Hubbsters ambitioner är mycket stora. I sin nuvarande form är Hubbster relativt nybildat och bolaget har mycket att bevisa för att leva upp till sin värdering"

"Rådande börsklimat är inte heller bra för högt värderade tillväxtbolag"


Se även:

IPO-intervju med vd för Hubbster

Sju kommande noteringar i närtid och under våren

Smart Valor - en fullservice-plattform för blockchain-tillgångar

Learning to Sleep löser sömnproblem

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. LC-Tec ska nu utöka produktionskapaciteten och gör därför en företrädesemission. Ordförande Ingvar Andersson, Vice VD Jesper Osterman presenterar bolaget.

Följ oss