Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

22 mars 2017

Augmented reality, marknadsplats, omsorg och läkemedel gör nyemission

Augmented reality, marknadsplats, omsorg och läkemedel gör nyemission


XMReality, Bidnord, Ambea och Isofol Medical är aktuella med nyemissioner, tre av dem står inför en notering.


XMReality - Ska vara marknadsledare inom remote guidance och revolutionera kunskapsdelning genom augmented reality. Ett av de hetare bolagen som just nu gör en nyemission, på 60 Mkr med sista teckningsdag den 4 april. Noteras på First North den 26 april.

Bidnord - En marknadsplats för att köpa och sälja tjänster via budgivning, där man tagit konceptet betydligt längre för att så långt det går få bort trösklar, krångel och risker som traditionellt sett finns med att köpa och sälja tjänster. Siktet inställt på en notering under senare delen av 2018. Gör just nu en nyemission på 6 Mkr med sista teckningsdag den 28 mars.

Ambea - Ett nordiskt omsorgsföretag. Företagsgruppen erbjuder boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Gör nu en nyemission på 200 Mkr, samt att ägare säljer aktier för 2 091 Mkr, inför börsnoteringen den 31 mars. Sista teckningsdag den 29 mars.

Isofol Medical - Äger genom ett exklusivavtal med Merck & Cie världsrättigheterna till användningen av Modufolin vid cancerbehandling. Gör nu en nyemission på 473 Mkr inför sin notering på First North den 4 april. Sista teckningsdag är den 31 mars.


Läs även: Snabbt växande försäljning för en aktivare vardag

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss