Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

12 mars 2019

Analytiker positiva till Ascelia Pharma

Analytiker positiva till Ascelia Pharma


Den 13 mars noteras Ascelia Pharma på Nasdaq Stockholms huvudlista. Både gav Börsveckan och SvD Börsplus gav noteringsemissionen en teckna-rekommendation.


Ascelia Pharma utvecklar produkter för att bekämpa cancer. Bolaget har gjort en nyemission på 200 Mkr (samt en möjlig övertilldelning på 30 Mkr) till 25 kr per aktie och noterar sig på Nasdaq Stockholms huvudlista den 13 mars. Noteringsemissionen analyserades av både Börsveckan och SvD Börsplus och rekommendationen blev från båda att teckna.

Börsveckan skrev bland annat

"Givet emissionen menar bolaget att verksamheten är fullt finansierat för ett marknadsgodkännande för Mangoral. Med hög sannolikhet att lyckas, en tydlig och definierad marknad, stark balansräkning och låg värdering framstår Ascelia som en intressant notering. Rådet blir att teckna"

Se den inspelade intervjun med vd som nyligen gjordes.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Carbiotix - Intervju inför notering på Spotlight

Carbiotix - Intervju inför notering på Spotlight

Carbiotix utvecklar produkter och läkemedel som ökar produktionen av nyttiga bakterier från tarmen, för att bromsa den stigande kurvan av metabola och kroniska sjukdomar, till nytta för många människor och med stor marknadspotential. Genom att stabilisera tarmfloran och få den att producera rätt mängd metaboliter är förhoppningen att många av dessa sjukdomar kan förebyggas och behandlas. Intervju med vd Kristofer Cook i samband med bolagets IPO på Spotlight Stock Market.

Följ oss