Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

26 oktober 2021

Affärsvärlden mycket negativa till Rockers IPO

Affärsvärlden mycket negativa till Rockers IPO


Rocker gör en IPO på First North. Affärsvärlden har gjort en analys och anser att det är en desperat notering som man inte ska teckna.


Rocker erbjuder kreditkort och konsumentlån med planer på att bli en bredare bank. Företaget gör nu en noteringsemission på 230 miljoner kronor och noterar sig sedan på First North den 29 oktober. Hur ska då en investerare agera?

Affärsvärlden - Teckna inte

Affärsvärlden är väldigt negativa till Rockers IPO och skriver att det var länge sedan de såg en så desperat nyintroduktion.

"Vi ser inte mycket som lockar i Rocker. Rådet är att inte teckna aktien och hålla sig undan åtminstone tills bolaget bevisat att den nya breddade produktstrategin fungerar och omsättningen börjar växa mer i linje med bolagets mål"


Läs även:

IPO i Synsam gillas av analytiker

6 aktuella noteringar av väldigt olika storlek

Analytiker övervägande positiva till Volvo Cars-noteringen

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. LC-Tec ska nu utöka produktionskapaciteten och gör därför en företrädesemission. Ordförande Ingvar Andersson, Vice VD Jesper Osterman presenterar bolaget.

Följ oss